Instalarea rețelelelor de calculatoare

 

Prezența unei rețele locale de calculatoare în întreprindere din exotic a devenit o necesitate. Anume din cauza aceasta instalarea rețelei de calculatoare (crearea rețelei locale), se fac aproape în fiecare instituție și înterprindere, care au mai mult de un calculator personal. Funcția lor principală - pentru a asigura un acces rapid și ușor la informațiile necesare pentru cerințele de lucru. În cazul în care instalarea rețelelor de calculatoare este realizat corect, atunci pentru utilizatorii lor se deschid posibilități enorme:

1. Asigurarea lucrului în echipă a angajaților care sunt la distanță în camere diferite sau chiar clădiri.

2. Lucrul în conformitate cu sistemul de cablare structurată (SCS), inclusiv supraveghere video pe Internet, oferind acces la site-ul și alte funcții

3. Utilizarea de la distanță a informațiilor generale, fără a le descărca la un calculator personal la fiecăre loc de muncă.

4. Colaborarea cu echipamentul periferic. Este posibil să se aloce mai multe stații de lucru la un dispozitiv de imprimare și scanere. Drept urmare, competent efectuată instalarea rețelelor de calculatoare vor economisi fonduri importante pentru achiziționarea și întreținere a tuturor echipamentelor periferice.

5.Asigurarea ordinului de desfașurare a procedurii de control stric al accesului la datele care sunt stocate pe server.Utilizarea LAN facilitează foarte mult păstrarea documentației, astfel cum specificul rețelei elimină pierderea documentelor. Orice document poate fi găsit rapid prin atributile sale (numar, data de publicare, dint titlu, autor, etc.).

6. Politica de securitate comună pentru întreprindere sau la birou. Cu ajutorul unor setări speciale sunt setate nivelurile de acces la date pentru fiecare personal. Un astfel de sistem este monitorizat în mod eficient de administratori și, dacă este necesar, se poate schimba rapid.

 

Tipuri de instalari pentru retele locale de calculatoare:


1. În birouri mici, cu numărul de calculatoare personale de la 3 la 7 se setează rețeaua pe care nu este utilizat serverul. Acesta permite partajarea dispozitivelor periferice și a bazelor de date. Fluxul de informații în rețea este scăzută, și nu există nici o conexiune la Internet.

SmallOffice

2. Pentru obiecte de marimi medii, la care este sunt nu mai mult de 15 calculatoare personale, se realizează instalarea de rețea locală, cu server dedicat, care conectează toate dispozitivele din rețea,și care accelerează procesarea informațiilor și extinde capacitățile de stocare a datelor. În plus, această rețea permite o politică eficientă de calculare pentru fiecare punct de conexiune și de securitate fiecărui punct de conexiune.

office1

3. Rețea cu servere de fișiere și Internet separate care să permită, în plus față de funcțiile descrise la punctul 2, pentru a asigura un acces sigur la Internet și, dacă este necesar, să restricționeze accesul la resursele de rețea bazate pe nivelul de utilizatori.

smallNetwork1

4. În companiile mari, cu mai mult de 20 de unități de PC-uri se instalaeză rețeaua în care fișierul de alimentare și utilizarea Internetului SQL-server. Instalarea unei rețele de calculatoare de acest tip este de a optimiza și să asigure funcționarea stabilă a sistemelor complexe de rețea, oferind un control al traficului eficient și de acces la Internet și alte resurse externe.

Network1

5. În companiile cu birouri mari și un număr mare de PC-uri cu acces de la distanță se instalează un fișier dedicat, Internet, SQL, și firewall-server. Instalarea dispozitivelor pentru firewall-servere au nevoie pentru a proteja informațiile conținute pe resursele de birou, care pot fi furate sau deteriorate ca urmare a unor atacuri de rețea specifice.

LargeNetwork1

 

Secvențele instalării a rețelei de calculatoare

 

* Nevoile clienților de cercetare în funcționalitatea rețelei, precum și traficul maxim posibil. * Scrierea mai multor proiecte alternative, ținând seama de caracteristicile obiectului de instalare. Oferindu-le clientului, care selectează cea mai potrivită atât pentru funcționalitate și instrumente. 
* Studiu de fezabilitate convenit costul proiectului; 
* Depanarea problemelor care pot apărea atunci când instalați rețeaua, cu experiență designeri să anticipeze și să cunoască soluțiile lor; 
* Capabilități de upgrade de rețea în viitor Bookmark, în cazul în care cantitatea de informații transmise în trafic și necesitatea de a crește. 
* Aprobarea listei dispozitivelor utilizate pentru exploatarea rețelei, inclusiv de stocare a informațiilor, dispozitive și sisteme de transmisie; 
* Direct instalare rețelei de calculatoare și, dacă este necesar, stabilirea a liniilor electrice, în scopul de a asigura puterea hardware-ului. 
* Lansarea sistemul, punerea în funcțiune, reglare și testare, detectarea și corectarea eventualelor defecțiuni.

* Service în garanție și suport pentru sistemul de la sfârșitul perioadei de garanție în temeiul acordului adițional cu societatea care produce instalarea rețelelor de calculatoare. Acest lucru va ajuta pentru a asigura funcționarea eficientă a acestora fără probleme.

 


În proiectarea oricare dintre tipurile de rețele locale, este necesar deodată să se definească standardele. Acestea ar trebui să fie compatibile cu standardele hardware. Dacă nu o faci, nu vei fi capabil să realizeze funcționarea eficientă a rețelei locale. La înlocuirea dispozitivelor trebuie să adere la același principiu al standardizării, altfel va trebui să se schimbe complet structura rețelei la instalația. Aceasta este standardizarea corectă a rețelelor și echipamentelor vor optimiza costurile unitare. Astăzi există multe opțiuni de standarde de rețea. Cele mai populare, din cauza înaltă fiabilitate și performanță, sunt considerate standardele Ethernet și Fast Ethernet, care sunt, de asemenea, compatibile cu aproape orice echipament.

Specialiști de companii Ali-Net au o experiență bogată în conducerea LAN individuale și crearea unor rețele locale, sau ca parte a SCS. profesioniști upscale va pregăti documentația de proiect pentru rețeaua calculatorului, alege optim în ceea ce privește prețul și echipamente de calitate și de a asambla pentru a ajusta LAN de orice complexitate. Toate rețelele locale instalate de firma noastra sunt obligate sa efectueze teste, iar după succesul garanției prescrise.

Dupa trimiterea cererii, potrivit căreia, și vor fi produse de instalare SCS a rețelelor de calculatoare, vei fi placut surprins la prețuri accesibile a serviciilor companiei Ali-Net.

 

 

À propos du Citrate de sildénafil - https://www.kamelef.com/.