SUPRAVEGHERE VIDEO


Ești îngrijorat cu privire la ceea ce se întâmplă în magazinul Dvs.? Vă faceți griji dacă totul este în regulă la depozit care se afla la o distanță? Doriți să vedeți online modul în care angajații dumneavoastră lucrează? Instaleze un sistem de supraveghere video și vă puteți aprecia cu adevărat ce se întâmplă în lipsa Dvs !!!

 

Soluții tipice de supraveghere video:

 

În toate sistemele sunt implementate următoarele funcționalități:

  • Înregistrarea datelor de pe camere de luat vedere pe hard disk (pentru birouri și oficii mici se oferă echipament pentru înregistrarea datelor cu capacitatea de 500 GB la 4 TB).
  • Transmiterea imaginei de ieșire on-line pe monitorul pazei de protecție (opțional).
  • Salvarea datelor în arhivă.
  • Abilitatea de a vizualiza online camerele de luat vedere de la distanță prin intermediul internetului.

Orice sistem se implementează suficient de repede. În lipsa unor dificultăți cu reparare - instalarea se realizează maxim în 5 zile. Noi înțelegem că aceleași soluții nu pot fi folosite pentru fiecare - de aceea experții noștri vor fi bucuroși să răspundă la toate întrebările și să facă o ofertă individuală pentru Dvs.!
Trimiteți-ne cererea si preturile noastre vo-r surprinde placut!

 

Supraveghere video pentru depozit

 

Sistemul de supraveghere video pentru depozit este un sistem, care include un înregistrator video și camere de luat vedere multiple. Opțiuni posibile pentru depozite mici și mari

sklad12

 

 

Supraveghere video pentru oficiu

 

Sistemul de supraveghere video pentru un birou mic este un sistem simplu, care include un înregistrator video și un set de camere de luat vedere.

shema malyj ofi1s

 

 

Supraveghere video pentru un birou mare

 

Sistem de supraveghere video standard pentru un birou mare (probabil, similar cu construcția sistemului și birou mediu), birourile sunt un sistem simplu, care include mai multe camere video și un video înregistrator.

shema bolshoj ofis2

 

Supraveghere video pentru Magazin

 

Sistemul de supraveghere video pentru magazin este un sistem, care include un înregistrator video și un set de camere video. Există și alte opțiuni pentru un magazin mic, și mall-uri mari.

magazin1

 

 

Supravegherea video pentru spălătorie auto

 

>Sistemul de supraveghere video pentru o spălătorii auto  mica este cel mai simplu sistem, care include un înregistrator și un set de camere video. Spre deosebire de alte soluții tipice este capacitatea de a reda imagini online pe monitoarele din zona de așteptare (proprietarii de mașini pot urmări procesul de spălare a automobilului).

avtomojka1

 

 

À propos du Citrate de sildénafil - https://www.kamelef.com/.