Costul conectării la Internet și/sau Televiziune:

 

Conectarea cu plată: un serviciu = 100 lei, 2 servicii = 150 lei. în cazul conectării gratuite termenul contractual = 24 luni, costul deconectării = 300 lei pentru un serviciu sau 600 lei pentru două servicii.

 

      La conectarea Internetului și/sau Televiziunii în casă de locuit cu multe etaje, abonatul alege tariful preferat pentru Internet și/sau Televiziune și costul conectării. Conectarea poate fi cu plată sau gratuită. În caz de conectare cu plată , abonatul încheie contractul pe termen nelimitat, și posibilitatea de a se deconecta in orice moment fără achitarea penalității. In cazul conectării gratuite abonatul este obligat sa folosească serviciile Internet și/sau Televiziune nu mai puțin de 2 ani.

      Exemplu1:Conectarea cu plată este o alegere perfectă  pentru acei abonați care arendează apartamentul, în acest caz ei au posibilitatea schimbării locului de trai și rezilierii contractului de Internet și/sau Televiziune. Totodată conectarea cu plată e binevenită persoanelor care planifică plecarea după hotare, fapt fiind dat că ei nu vor avea obligațiuni contractuale.

      Exemplu2:Conectarea gratuită este o alegere perfectă pentru proprietarii apartamentelor, și persoanelor care nu au planuri de a schimba locul de trai în următorii 2 ani. În cazul deconectării serviciului (Internet sau Televiziune) înainte de 24 luni de la data conectării abonatul este obligat să achite penalitate în valoare de 300 lei, sau 600 lei în cazul deconectării a două servicii (Internet si Televiziune).

 

Comandă apelul consultantului

 
 
 

 

À propos du Citrate de sildénafil - https://www.kamelef.com/.