Servicii suplimetnatere pentru cei conectați la Internet și Televiziune

 

Conectarea a unui calculator suplimentar prin cablu = 50 lei + materiale suplimentare.

 

La conectarea calculatorului suplimentar este necesar de a instala WiFi Router. Abonatul are posibilitatea procurării WiFi Router din oficiul companiei Ali-Net sau la alte persoane terțe. Conectarea a unui aparat WiFi prin tehnologia WiFi la instalarea routerului este gratuita.

 

Instalarea WiFi router = 50 lei.

La instalarea WiFi router, procurat de la persoane terțe, compania Ali-Net nu poartă răspundere de calitatea funcționării. La procurarea WiFi router de la compania Ali-Net , se oferă garanție 18 luni și instalare gratuită a modelului ales de D-voastra.

 
Conectarea a unui televizor a unui televizor suplimentar = 50lei+materiale
 
Schimbarea adresei serviciilor prestate = 50 lei pentru un serviciu și 100 lei pentru 2 servicii.

Schimbarea adresei este posibila doar in cazul posibilitații tehnice de conectare a serviciilor.


Chemarea tehnicianului, in cazul cînd problema este in afara apartamentului = Gratis.

 

Chemarea tehnicianului in cazul cind problema este in apartamentul abonatului = 50 lei.

Plata pentru chemarea se ea doar dupa ceea ce problema se inlătură complet.

Internet:

 • Problemele pe calculatorul abonatului , așa ca: blocarea lucrului de către antivirusul instalat, iesirea din ordine pieselor calculatorului, diferite erori ale programelor. Dovadă de detiorare este verificarea eficientei internetului pe notebook(ul) personalului tehnic al companiei Ali-Net.

   

  Defecte routerului WiFi, asa ca: cablu de alimentare sau cablu de date care nu au fost împinși pînă la urmă, eșecul setărilor IP, dereglarile echipamentului, echipament defectat. Dovada de detiorare este depanarea setarilor, sau schimbarea temporară a echipamentului.

   

  Leziunea cablului de date in apartamentul abonatului. Cauzele leziunii pot fi: deteriorare de către animale domestice, prinderea cablului in ușă sau defectarea acestuia in urma aplicării cărorva acțiuni mecanice asupra lui. La restabilire leziunilor de tipul dat, este posibilă luarea plații pentru cablul și conectoare ce au fost utilizate la inlăturarea problemei.

   

  Leziunea conectorului RJ-45. Motivul leziunii poate fi : utilizarea internetului la notebook, sau conectarea/deconectarea frecventa a cablului. Dovada de detiorare este înlaturarea problemei.

   

           Televiziune

   

  Problemele cu starea televizorului, așa ca: prioritatea canalelor, lipsa a unor canale, regimul (AV) activat. Dovada deteriorării este depanarea setărilor.

   

  Televizorul defectat. Dovada deteriorării este verificarea eficienței cu ajutorul televizorului personalului tehnic al companiei Ali-Net.

   

  Leziunea cablului de date in apartamentul abonatului. Cauzele leziunii pot fi: deteriorare de către animale domestice, prinderea cablului in ușă sau defectarea acestuia in urma aplicării cărorva acțiuni mecanice asupra lui. La restabilire leziunilor de tipul dat, este posibilă luarea plații pentru cablul și conectoare ce au fost utilizate la inlăturarea problemei.

   

  Defectele conexiunii așa ca: cablul scos sau pus rău in televizor, conexiuni necalitative în apartamentul abonatului. Dovada deteriorării fiind înlăturarea problemei.

   

  Dispozitive de împărțire a semnalului necalitative, sau cablu defectat (splitter, tap). Utilizarea desinestătătoare de către abonați dispozitivilor de împărțire a semnalului sau cablului defectat, duce la înrăutățirea calității imaginii. . Dovada de detiorare este înlaturarea problemei. . La restabilire leziunilor de tipul dat, este posibilă luarea plații pentru cablul și conectoare ce au fost utilizate la inlăturarea problemei.

 • In preț sunt incluse TVA.
 

À propos du Citrate de sildénafil - https://www.kamelef.com/.