Etapele conectării la Televiziune și/sau Internet:

 

Etapele conectării

 După alegerea tarifului la Internet și/sau televiziune ne contactați prin telefon, sau completați comanda de conectare online. 

Operatorul nostru verifică posibilitatea de conectare pe adresa dumneavoastră, și vă contactează pentru a alege timpul potrivit de conectare.
În perioada indicată, tehnicianul nostru se apropie la adresa conectării, vă face cunoștință cu contractul, și amplasează atent cablul pînă la apartamentul dumneavoastră.
După finisarea lucrărilor, specialistul nostru preia contractul semnat și primește achitarea.

 

Achitarea serviciilor după conectare.

 

      Serviciile Ali-Net se achită în avans. Perioada de calcul - lunară, din prima pînă pe ultima zi a lunii. La conectarea unui nou abonat, utilizatorul achită plata unei  luni de abonament, care constă din două părți, plata pentru luna curentă din ziua conectării pînă în ultima zi a lunii, și avansului parțial pentru următoarea lună. În afara cazurilor cînd conectarea se petrece pe data de 1 a lunii.   

*Începutul achitării serviciilor se aplică din momentul conectării.

      Exemplu: Abonatul a ales  tariful STANDART (100 Lei), s-a conectat pe data de  15 Aprilie,  la conectare a achitat 100 lei. Suma achitată sa devizat în două părți, 50 lei pentru 15 zile a lunii Aprilie (din 15 Aprilie pînă pe 30 Aprilie) și 15 zile din luna Mai (din 1 Mai pînă pe 15 Mai). Astfel, prima chitanță (pentru luna Iunie), va fi indicat spre plată 150 de lei, 50 lei pentru luna Mai (din 16 Mai pînă pe 31 Mai) + 100 lei pentru luna Iunie (întreaga luna). În a doua chitanță (pentru luna Iulie) va fi indicat spre achitare plata lunară conform pachetului ales (100 lei).

      Chitanța de achitare întemeiază obligațiunea de achitare a serviciilor Ali-Net. În chitanță se indică suma spre achitare pentru luna următoare, numărul contractului, perioada de calcul și adresa abonatului. Cu ajutorul chitanței puteți achita serviciile Ali-Net prin metodele de plată disponibile. Cu ajutorul numărului contractului puteți achita serviciile Ali-Net în automatele de plată.

      Chitănțile de achitare se distribuie în cutiile poștale ale abonaților din data de 15 pînă la data de 19 a fiecărăi luni. Cazul în care chitanțile de achitare nu au ajuns pînă la abonat, utilizatorul poate sa se adreseze la oficiul Ali-Net pentru achitarea la oficiu, sau primirea unui dublicat al chitanței de achitare. 

 


Comandă apelul consultantului

 
 
 

 

À propos du Citrate de sildénafil - https://www.kamelef.com/.